HÄR SKRIVER JAG OM VIRKNING, MIN FAMILJ OCH LIVET I ALLMÄNHET

lördag 6 februari 2010

Virka med katter

Emil och Iris är väldigt snälla kissemissar och hjälper gärna till när jag virkar :D Lite småjobbigt med "hjälpen" är dock att jag hela tiden är rädd att de små odjuren ska få i sig garnbitar och stoppning och sånt. Katter är ju kända för att stoppa i sig dumma saker som sedan kan fastna i tarmarna och ta död på kissen =/ Iris till exempel är en sån som gärna äter en plastpåse till efterrätt om hon får chansen. Inte bra alls. Men med koll på grejerna och säkert tillslutna lådor så minskar ju iaf risken för onödiga olyckor.

Däremot kanske de inte alltid gillar resultatet av min virkning, vilket Iris så fint demonstrerar när jag visade henne isbjörnen :D

Sköldpaddan och björnen virkade jag efter mönster från Mias bok "Virka Amigurumi". Naturligtvis är de mycket finare i hennes bok, men det var mina första amisar, så jag är rätt nöjd ändå :) Mias bok är väldigt bra skriven. Jag hade aldrig virkat förut innan jag fick boken i julklapp. Hennes beskrivningar är dock jättetydliga och mönstren är både roliga, snygga och lätta att förstå. Mycket pedagogiskt!

Emil i garnlådanIris poserar med sköldpaddanIris gillade inte isbjörnen jag virkade

1 kommentar:

  1. Dina katter är ju för söta! Fina bilder på dem också! Kram

    SvaraRadera