HÄR SKRIVER JAG OM VIRKNING, MIN FAMILJ OCH LIVET I ALLMÄNHET

söndag 24 oktober 2010

Baby Converse

Nu bidde de klara :) Kunde inte gå och lägga mig förrän det var gjort. Receptet fann jag, som tidigare nämnts, hos Pysselkiisen. Tack för det! :) Jag gjorde den större av de två storlekarna, och sulan mäter då ca 8,5 cm.

Jag blev någorlunda nöjd med resultatet, men ska nog göra nåt par till vid ett annat tillfälle och hoppas på lite snyggare utfört arbete från min sida. Det är alltid lite knepigt med ett recept första gången man testar det tycker jag.
Från sidan

Försökte få ett foto rakt framifrån, men Iris ville annorlunda :)Nu är jag dödens trött och måste lägga mig för att orka upp till skolan imorgon bitti. Får dock se hur bra det går att stiga upp överhuvudtaget. Jag har liksom ignorerat foglossningen på sistone, vilket lett till att det gör extra ont nu. Dessutom halkade jag två gånger när jag var ute och prommade tidigare idag (jepps, isbroddar i fortsättningen är vad som gäller), med resultatet ett stycke pladaskande i backen och en styck sträckning i babyområdet, så jag känner mig rätt allmänt mörbultad. Men ibland kan en natts sömn göra underverk för måendet, så det kanske går finfint. Natti natt :)

3 kommentarer:

 1. Åh, helt bedårande skor, söta du! :-)
  Men du måste vara rädd om dig framöver vännen! Och ta hand om foglossningen, att ignorera brukar ha motsatt effekt...
  Varm kram!

  SvaraRadera
 2. Så söööta och tuffa samtidigt! Verkligen "pluttinuttiga också! =)
  Vill också göra....men när?! ;)

  SvaraRadera
 3. Men så söta :)
  var rädd om dig, inte bra att halka och slå sig.
  Kramiz Annika

  SvaraRadera