HÄR SKRIVER JAG OM VIRKNING, MIN FAMILJ OCH LIVET I ALLMÄNHET

söndag 9 maj 2010

Finfina tider

Nu har vi äntligen fixat en router här hemma, så att det inte råder konkurrens om internet längre. Jag känner ett lugn i själen :D

Förra helgen var det ju som bekant Valborg. Jag tittade förbi min vän Sara en sväng. Hon och några till skulle fortsätta festa, men jag var inte sugen på utgång. Det hindrade mig dock inte från att bli riktigt plakat redan vid fyratiden, bara av nåt glas vin. Jag hade varit lite dum i huvet och inte ätit något på hela dagen, så det var ju inte med någon större förvåning jag accepterade detta fylleri.

Jag och min älskade hade en trevlig anniversery-kväll den första maj, då jag även överraskade honom med ett frieri. Vi hade redan sagt innan att vi ska gifta oss nästa år, men jag är lite mer romantisk än så, vilket ledde till att jag sparade pengar och införskaffade oss förlovningsringar. Älsklingen blev glad.


Våra ringar.
Emils rygg och morrhår syns också på bilden :D


Det har blivit en hel del utevistelse på sistone. Både på balkongen, insvept i fleecefiltar, och på promenader och cykelturer ute i naturen. Jag tog några foton under en av våra rundor kring Nydalasjön.


Så fint så fint :)Man kunde nästan tro att det redan var sommar :)

Snart ska vi iväg för att titta på en lägenhet. Vi står visserligen längst ner i turordningen så chansen att vi får den är kanske inte så stor, men mer otroliga saker har skett och det är hur som helst kul att gå dit och kika på den.

En till jättejätteunderbar nyhet är att jag och sötaste Gunilla fick VG på vår c-uppsats! Det var välförtjänt som fan och jag känner mig så himla glad och stolt :) Konstig känsla nu dock, när mitt och Gunillas samarbete är över. På nya kursen som började i måndags, är vi hela nio stycken i vår grupp. Det lär nog gå bra, men klart jag saknar tvåpersonsteamet som jag och Gunilla utgjorde innan.

Nu är det superinternettande som gäller. Så skönt att inte längre behöva vänta på min tur eller känna mig stressad över att älsklingen kanske behöver internet efter mig.

2 kommentarer:

  1. solveıg sörlın11 maj 2010 11:30

    Okay. gar ınte na med emaıl.men dın hemsıda gar bra. Hıttat cafe med bıllıgare Internet. +30gr. Sıtter fınt ı skuggan.Ska köpa 5 ltr vatten ıgen ıdag.Ah.du skulle bara se alla vackra rosor Kram M

    SvaraRadera
  2. solveıg sörlın11 maj 2010 11:40

    Maste bara skıcka ıgen. sötsnöre!!!! Jattekul namn pa dıg. Grattıs.grattıs tıll VG bada tva.Ö fınns pa turkıska. ınte a med rıng.Ha.ha.M

    SvaraRadera