HÄR SKRIVER JAG OM VIRKNING, MIN FAMILJ OCH LIVET I ALLMÄNHET

fredag 21 maj 2010

Dockskåp

Förra helgen var jag i Gällivare för att rensa upp i farmors hus. Som tur var kunde jag även ta med mig lite grejer därifrån, vilket kändes fint. Bästa grejen är ett dockskåp som min faster fick när hon var liten flicka på femtiotalet. Det är ett hemmabygge, vilket gör det extra värdefullt för mig. Det följde även med en hel del möbler till dockskåpet. Både själva dockskåpet och möblerna behöver renoveras, vilket är ett skojigt projekt som jag ska ägna mig åt nu framöver :) Jag har redan hunnit bygga till ett badrum mellan de två rummen på ovanvåningen. Närmast ska jag tapetsera om alla rummen samt laga möblerna för att därefter klä om dem och även fixa textilier till fönster osv. Mina långsiktiga planer är att även renovera husets exteriör i form av ommålning samt tillbyggnad av fönsterluckor och sådant.

Min älskade vän Gunilla visade sig vara en ovärderlig källa till inspiration när hon tipsade mig om alternativ till tapeter (scrapbookingpapper) samt en massa annat skoj :)


Dockskåpet


MöblernaEmil som kikar ut genom ett av dockskåpets fönster samt Iris som intagit ett av rummen :)Det tillkomna badrummet

1 kommentar:

  1. Åh, så fint det är! Det där badrummet skulle jag själv vilja ha i vårt eget hus! :-)

    SvaraRadera