HÄR SKRIVER JAG OM VIRKNING, MIN FAMILJ OCH LIVET I ALLMÄNHET

måndag 1 november 2010

Fodral och överdrag

De där små presenterna jag virkade är nu hos sina mottagare :) Eller två av dem iaf, den tredje får sin på fredag, men läser inte denna blogg, så jag förstör inte överraskningen.

Jag virkade nåt som skulle kunna tas för mobilfodral och de är till och med gjorda med min mobiltelefon som modell, men i det här fallet så innehöll fodralen faktiskt godis :P Jag tror inte att barnen som fick dem har mobiltelefoner, men de kan säkert stoppa ner nåt annat i fodralen.
Det grön/svarta fodralet ska en liten kille som heter Said få på fredag. Det svart/blå gick till en stilig Anton och det lurviga rosa/lila till en söt liten Linnéa.

Det var roligt att virka dem, eftersom de inte var vare sig komplicerade eller onda för händerna.

Sen så gjorde jag klart de där galgöverdragen också:
Inte heller dessa var svåra på något sätt och ärligt talat inte ett dugg konstnärliga :D Men nog piffade de upp de gamla trägalgarna ändå!

Jag avslutar för denna gången med en bild som visar hur snäll Emil var som hjälpte mig att hålla koll på de olika färgerna under fodralvirkningens gång :)3 kommentarer:

 1. Vilka fräcka "fodral-godispåsar" =)
  Den rosa MÅSTE ju bara en liten tjej gilla =D

  Hihi, känner igen det där med katter och handarbeten! =D
  Hade 3 st förr i världen och alla låg och trängdes runt mig och mina nystan.....eller så låg de nedträngda tillsammans i min lilla garnkorg =D

  Katter är mysiga djur! =)

  SvaraRadera
 2. Gillar dina fina fodral :)
  Känner igen mig och mina katter från den sista bilden :)
  kramiz Annika

  SvaraRadera
 3. fin blogg du har. hoppas du haft/ har en bra helg!

  SvaraRadera