HÄR SKRIVER JAG OM VIRKNING, MIN FAMILJ OCH LIVET I ALLMÄNHET

tisdag 16 mars 2010

Hjärnsläpp, men är ju van :)

Häromdagen fick jag totalt hjärnsläpp när jag virkade ett pannband till min lillasyster Cat. Jag kunde för mitt liv inte förstå varför det gick så långsamt och segt och varför det gick åt så mkt garn, till vanliga enkla fasta maskor. Dagen efter insåg jag att jag inte alls hade virkat vanliga enkla fasta maskor, utan uppfunnit maskor som inte ens finns (inte vad jag känner till iaf). Bästa beskrivningen är att det var en blandning mellan halvstolpar, popcornmaskor och smygmaskor. Jag hade lyckats krångla till varje maska så att det gick tre gånger så mkt garn som det skulle ha gjort om jag hade gjort rätt. Nåväl, pannbandet skulle blivit fult ändå, så det gjorde inte så överdrivet mycket :) Trist att jag slösade bort så mkt garn bara...

Nu har min älskling bott i min minietta i ca åtta dagar. Det är trångt som fan, men jag tror ändå att vi kommer att fortsätta gilla varandra :) Dessutom var vi och köpte hörlurar igår, så att han kan hålla på med sitt vid sin dator och jag med mitt vid min, utan att störa varandra.

Idag är det dags för c-uppsatsundersökningens första intervju. Det känns som att det är perfekt läge för det. Jag och Gunilla har jobbat på ordentligt senaste tiden, med teori och och bakgrund osv, så nu vill vi gå vidare i processen :)

Fint väder i Umeå idag, så prommen ner till Stadshuset i stan om ett tag kommer nog att vara riktigt skön :)

2 kommentarer:

  1. Pannbandet blev fint ändå. Och du vet hur det är... de flesta nya uppfinningar kom till genom ett enkelt misstag.

    SvaraRadera
  2. När jag läser om din virkning, önskar jag själv kunna göra det igen. Avkopplande, roligt.Älskar att skapa något fint. Skönt höra om snart avslutat c-uppsatsjobb.

    SvaraRadera