HÄR SKRIVER JAG OM VIRKNING, MIN FAMILJ OCH LIVET I ALLMÄNHET

lördag 10 juli 2010

Längtan efter pensionVar till havet igen igår. Bettnesand havsbad denna gång. Det var lite ostadigt med sol, men att bara få vara utomhus var jätteskönt. Jag är så fruktansvärt trött hela tiden att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Hade jag varit rik och inte beroende av att min meritlista ska vara "luckfri" så hade jag sjukskrivit mig ett tag. Men nån gång i livet så kommer jag att ha ett riktigt jobb där jag får ha semester på somrarna. Och så småningom så kommer jag att bli pensionär. Jävlar i mig vad jag ska vila då! De skulle bara våga höja pensionsåldern tills det är dags. Då blir det till att störta makthavare för mig.

Nåja, för att återgå till det positiva; dagen igår var underbar och jag fick umgås med min fina man hela dagen ända till sängdags, då vi till och med gick och la oss samtidigt (!). Vi har helt olika dygnsrytm annars, men internet fuckade up igår natt så han hade inget att göra annat än att gå till sängs :D Han var nog annars också ganska slut efter dagen. Han och min lillasyster Cat var de enda i sällskapet som badade trots kylan :)


Mörka skyar, men underbart ändå :)Icke-badkrukorRoliga vågor att leka i :)


3 kommentarer:

  1. Underbara bilder vännen! Om du behöver hjälp med maktstörtandet så har du mitt nummer. ;-) Ta hand om dig min vän!

    SvaraRadera
  2. Hallå!
    vi har kikat men det är bara det att vi vet inte rikgit ändå,jag och en annan tjej ska dela på massa pass och hon vet inte riktigt heller hur dom tänkt.
    jag ska ringa idag igen :)

    SvaraRadera