HÄR SKRIVER JAG OM VIRKNING, MIN FAMILJ OCH LIVET I ALLMÄNHET

måndag 26 juli 2010

Lite nytt. Men inte mycket.

Har börjat med ett nytt projekt. En trekantssjal att använda under hösten, i universitetets kalla föreläsningssalar. Jag ville ha nåt enkelt att sysselsätta händerna med, som inte kräver räknande eller onda knogar. Jag virkar varannan rad dubbelstolpar (svart) och varannan enkla fasta maskor (ljuslila) och minskar en maska i början och i slutet av varje rad. Den blir himla stor. Mitt misstag var att börja uppifrån, med den breda delen. Hade jag istället börjat med spetsen längst ner så hade jag nog haft mer kontroll över storleken. Men det blir nog bra det här med. Just nu har det ljuslila garnet tagit slut, men får lön imorgon så nytt borde kunna införskaffas snart :)
Emil blev helt tokig i garnerna jag använder till sjalen. Han gosar ner sig i nystanen så fort han får en chans.

På tal om gos så lägger jag upp ett par bilder på Iris också. Hon gillar nämligen att bli buren inlindad i grejer :)
Inlindad i ett påslakan

... och i min sambos tröja :)

I vanliga fall är det ovanligt att man får bära runt på henne längre stunder. Hon blir otålig efter ett tag om man inte visar henne nya spännande vyer varje sekund. Men inlindad i något så är hon lugn och go och mysigast i världen :)

Dags för sängen nu. Är proppmätt efter en mycket mysig middagsdejt med Gunilla och Faten. Det var jättehärligt att få prata om allt som hänt sedan sist. Saker och ting har nämligen en förmåga att hända snabbt och intensivt och frekvent mellan våra träffar... Storhandling och betalning av räkningar är det som gäller för morgondagen. På kvällen ska jag och älsklingen gå på bio för att se "Inception", en ny sci-fi. Jag är helt till mig, eftersom det så sällan kommer nya science fiction-filmer nuförtiden :P

Natti natt nu! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar