HÄR SKRIVER JAG OM VIRKNING, MIN FAMILJ OCH LIVET I ALLMÄNHET

onsdag 21 april 2010

Grillning och solning på Bräntberget

Jobbade i helgen. Det var rätt ok eftersom det var underbart väder ute. Det mesta känns lättare då har jag märkt :) Det blev till att grilla på Bräntberget en av dagarna. Jag imponerade på mig själv genom att lyckas göra upp en riktigt fin brasa. Det är minst tio år sedan jag försökte tända eld på nåt, så det fanns anledning att betvivla min förmåga.

En i personalen som gillar mitt långa hår tog sig friheten att göra en fiskbensfläta på mig.Även om den blev snygg tekniskt sett, tycker jag ändå att den påminner lite väl mycket om en stor fet orm :D

Inspirerad av tidigare nämnda grillning snodde jag med mig vännen Saras hund Alma på utflykt på måndagen. Vi satte oss vid en av grillplatserna på Bräntberget och solade.
Det var hur mysigt som helst och trots det fina vädret var det bara en familj till på hela berget, så jag och Alma kunde bre ut oss ordentligt.

Sitter i skolan nu, varför detta blogginlägg är en fuling. Men blev helt slut i skallen av att granska den uppsats jag och Gunilla ska opponera på. Uppsatsen är jättebra skriven och jätteintressant ämne, men det är alltid krävande att granska och dona så koncentrerat under en dag.

Men nu vill nog söting-Gunilla ändå att jag ska återgå till arbetet tror jag. Eller hon borde vilja det i alla fall :D

1 kommentar:

  1. Tack för kommentaren!! den värmde verkligen :)!
    tur att vi inte har någon tenta på nästa moment så man enklare kan ta igen denna :).

    inte visste jag att du bloggade föresten :D och va grymt duktig du är på att virka!!

    SvaraRadera